Bericht versturen
Reeks 802, de Internationale Bouw van Shentian, Road van No.46 Shentian, 361003 Xiamen, China
Thuis Nieuws

De gegevens tonen aan dat de oceaanvrachttarieven kunnen hoog blijven met een hoge waarschijnlijkheid blijven

China Xiamen Newman Import & Export Co., Ltd. certificaten
deze leverancier is op tijd zeer professioneel op ingeblikt voedselgebied, concurrerende prijs, verzending

—— De Klant van de V.S.

Wij hebben met Newman 8 jaar, dank voor het voorstellen van geschikte producten voor onze markt, dank voor snel het oplossen van problemen gewerkt toen er waren

—— De Klant van Costa Rica

Het is goed om de marktinformatie van de producten van Newman te krijgen en beter van de markt op de hoogte te zijn.

—— Europese Klant

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De gegevens tonen aan dat de oceaanvrachttarieven kunnen hoog blijven met een hoge waarschijnlijkheid blijven

De oceaandrager is vastbesloten om het vrachttarief van de containervlek op een hoog niveau te houden die zolang mogelijk, in jaarlijkse contractklanten aan een tarief van 100% hopen te sluiten of hoger.


Die ladingseigenaars die hopen dat het vrachttarief na het de Lentefestival kan worden aangepast, nu de kogel moeten bijten en met een hogere prijs van het contract akkoord gaan in plaats van het blijven in de locohandel riskeren.


Hoewel er een tekort aan vervoer toe te schrijven aan de quarantaine van binnenlandse slepenvrachtwagenchauffeurs vóór het de Lentefestival is, het vervoersbedrijf duidelijk nog een hoop vorige te schoonmaken achterstand alvorens om orden heeft te beginnen te achtervolgen.


Een Britse vrachtvervoerder verklaarde onlangs verontwaardigd dat de „2M“ alliantie het de Zondag varende plan van doctorandus in de exacte wetenschappenerica op het laatste moment annuleerde, „het is meer om de capaciteit strak te houden, om de betrouwbaarheid van het het verschepen programma niet te verbeteren.“


Bovendien volgens FBX-gegevens, 12 maanden geleden namen de vlekprijzen van Azië aan Oostelijke Mediterrane havens met 3% toe deze week tot $7.893 per 40 voet, een 270%-verhoging van. Op 19 Februari, bereikte het enig-dagvrachttarief US$7,969.


FBX zei dat na verscheidene weken van stagnatie, het vlekvrachttarief van Azië aan de Westkust van de Verenigde Staten een nieuw verslag vorige week van $4.654 per 40 voet, een verhoging van 7% van de vorige week plaatste. Op 19 Februari, bereikte het enig-dagvrachttarief een verslaghoogte van US$4,709.
Na een korte daling, begonnen de Oostkusthavens ook terug te kaatsen, vorige week bereikend USD 5.703 per 40 voet (week) – een verhoging van 8,0% van de vorige week; op 19 Februari, bereikte het enig-dagvrachttarief USD 5.960.


De „voortdurende pieken en de congestie hebben sommige detailhandelaars van de V.S. ertoe bewogen om zich ongerust te maken dat de op Pasen betrekking hebbende goederen niet op tijd zullen aankomen, en rapporteren de scheepvaartmaatschappijen dat alle schepen volledig tegen het eind van de maand,“ bovengenoemd Judah Levine, hoofd van onderzoek in Freightos worden geboekt.

Bartijd : 2021-02-24 16:15:38 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Xiamen Newman Import & Export Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Sam

Fax: 86-0592-2399435

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)